Ayurveda Treatment

Begrip AYURVEDA

Ayurveda heeft zijn oorsprong in India en is een oud Sanskriet woord , het betekent zoiets als ‘de wetenschap van het leven’ en is al 5000 jaar een systeem van lichaamsverzorging en toegepast in India. (veda = kennis, ayur = leven)  Ook wordt het de ‘kunst van het leven’ genoemd. Het is een preventieve therapie en gebaseerd op verbetering en stimulering van het lichaam. De overdracht van deze oude kennis was verbaal maar is nu vastgelegd.  Het wordt door de Indiër ‘sutras’ genoemd, en betekend iets van ‘dreiging’ van pijn en deze zo te verlichten. Ayurveda opvatting behelst ook de dagelijkse lichaamsverzorging, voeding, lichaamsbeweging, met kruiden- en verjongende therapieën. De eeuwenoude traditionele wetten met als basis; lucht, vuur, water, aarde en kosmos, en uiteraard ook de psychen en spiritualiteit. Met als mentale en emotionele basis voor onze innerlijke schoonheid. Met levensstijl en oefening kan de geest zuiver beheerst en gedisciplineerd blijven, dus niet alleen de cosmetische verzorging is het uitgangspunt, en is juist wat Ayurveda zich voor houdt dat samen met de geest, het lichaam in balans is. Ervaart daardoor wat voor wonderschone effecten dit geeft, en vanuit deze discipline een verlangen voor een evenwichtig en duurzaam leven brengt. Alleen een zuiver lichaam is op zijn best om de voedingsstoffen tot zich te nemen en is de ‘open mind’ voor een gezond leven. Oriëntal Lotus Beauty en Wellness© gebruikt het uitgebreide assortiment lichaamsverzorgende producten van KAMA-Ayurveda©. Wilt u meer weten over de KAMA-Ayurveda© op natuurbasis lichaamsverzorgende producten bekijk onze website www.ayurveda.com of vraag onze vertegenwoordiger bij Oriëntal Lotus Beauty en Wellness©

www.purenatural.eu

Over KAMA Ayurveda© PRODUCTEN

KAMA Ayurveda is in 2002 in India begonnen, en heeft haar authentieke producten wereldwijd gepromoot. Algemeen zijn pure Ayrveda producten volgens authentieke voorschriften en heeft zo zijn eigen doel van het merk. Vandaag de dag vinden de stijlvol verpakte producten zijn weg over de hele wereld. Zo worden de producten KAMA Ayurveda© producten in vooraanstaande vier en vijf sterren hotelketens gebruikt in haar schoonheidssalons en haar Spa’s. Deze zuivere Indiase producten worden niet alleen in Indiase magazines, maar ook wereldwijd in US Vogue, French Vogue, Japan Vogue, Harper’s Bazaar herkend. Bekend geworden door zijn iconische schoonheidsbehandelingen en haarverzorgingsproducten en Kumkumadi fantastisch ‘Beauty Fluid en Organic Coconut’ olie, KAMA Ayurveda© verwierf een erkenning en hoge waardering bij de veeleisende klanten wereldwijd. Onze klanten en inkopers vonden een gebruiksvriendelijk en efficient product, wat zijn wortels in de oude Indiase wetenschap van schoonheidsbehandelingsproducten heeft gevonden in KAMA Ayurveda©.

Onze waarden:

Kama Ayurveda is eerlijk.
Authentieke Ayurveda producten zijn op basis van originele geteste en uitgebalanceerde formules. Hoewel veel merken Ayurvedische ingrediënten gebruiken creëert KAMA Ayurveda© een compleet natuurlijk en geneeskrachtig product.

Kama Ayurveda is puur. 

Onze behandelingen zijn 100% natuurlijk, en gebruiken ingrediënten ingrediënten die gemaakt worden van biologisch geteelde planten en kruiden, die door leden van inheemse stammen in India worden verzameld.. Het bevat geen kunstmatige kleur- en geurstoffen. Geen chemische aanvullingen of dergelijke. Al onze producten zijn van organische aard en internationaal gecertificeerd.

Kama Ayurveda is écht.
Onze partner is het Ayurvedic instituut, een instelling van Arya Vaidya Pharmaceuten (AVP) in Coimbatore India, met Ayurvedic ziekenhuizen en klinieken over heel India. AVP laboratoria en testcentra - in Kerala aangenomen in het Department van Wetenschap en Techniek – om de strikte kwaliteit te waarborgen volgens de hoogste standaard en efficiency normen die vandaag de dag wordt gesteld, zo zijn de oude recepten en geheimen geactualiseerd aan de normen van vandaag.

 Kama Ayurveda is vriendelijk.
Al onze gebruikte producten zijn niet op proefdieren getest.

Bài viết liên quan | Xem tất cả