HOOFD ANTI-STRESS MASSAGE:              30 minuten                 €30,00

De meest effectieve combinatie van een Ayurveda behandeling is als men geheel ontspannen is, en het zonder stress ondergaat. Het lichaam symboliseert, net als een boom met als takken uiteenlopende zenuwbanen, zo het beste effect van de Ayurveda behandeling, gehele controle van de lichaamsfuncties vanuit het centraal zenuwstelsel en gecontroleerd vanuit de hersenen. Zo kan de verzorging en de behandeling optimaal dienen. Zo’n behandeling verminderd roos, haaruitval en gaat grijs worden tegen. Het houd het haar zacht soepel en glanzend en geeft tevens meer volume aan het haar.

AYURVEDISHE MASSAGE                     60'/90'/120 minuten     €55,00/€75,00/€100,00

Ayurvedishe behandeling als u kiest voor 90minuten of 120minuten, het kan all-inclusive zijn met Ayurveda-haar of Ayurveda-gezichtsmassage met Rejuvenating  ‘Sugandhadi Abhyanga olie’ voor lichaam massage.  & Retexturizing, ‘Jwalini Abhyang olie’moisturizing & Calming voor Gezicht massage. Siro Abhyanga voor haar verzorgen.

AYURVEDA DETOX MASSAGE           60'/90'/120 minuten      €55,00/€75,00/€100,00

UDWARTANA Scrub & massage Rejuvenating & Firming Massage; een behandeling voedt en verzorgt. Het voedt de hele zenuwstelsel en verjongt het lichaam. Vermindert nieuwe ‘stretch marks’ / striae en versterkt de spieren en weefsels van de buik. Nieuwe moeders moeten zeer liefdevolle, zachte, verzorgende aanraking ontvangen. Absoluut geen harde, diepe weefsel werk. De olie, handdoeken en de kamer moeten erg warm zijn. Anti-Cellulite and Firming Massage & Scrub. Zeer effectieve behandeling helpen verbeteren en verminderen van verse stretch marks/striae en cellulitis. Aanbevolen voor lichaam bewuste vrouwen en mannen, met name in tijden van reinigen, vasten of afvallen om de losse huid te versterken en zo helpt de spieren de versterken.

COMBINATIE AYURVEDISHE HOOFD/GEZICHT & LICHAAM  MASSAGE  

                                                                                            90min € 80,00      120min  € 100,00

Deze behandeling is Ayurvedishe massage combinatie met Ayurveda Hoofd  anti-stress met Bringadi olie  haarverzoring. of ‘Jwalini Abhyang olie’moisturizing & Calming voor Gezicht massage.