TARIEVEN

De KAMA Ayurveda

In samenwerking met Ayurvedic beoefenaars hebben we in Kerala een behandelingsprogramma ontwikkeld, dat niet alleen rust maar ook een totale ontspanning en een langer welzijn gevoel geeft.KAMA behandelingen zijn meer dan een cosmetische behandeling en gebruikt zogenaamde ‘tridoshi oliën’, en dragen bij aan een innerlijke als uiterlijke schoonheid, alleen als deze beide in evenwicht zijn kunnen we de ware schoonheid ontwaren er is een behandelingsschema opgesteld voor een optimaal resultaat.

 Ayurveda  Gezichtsbehandeling MUKA ABHYANGA        60 minuten                    €48,00 

 Kama gezichtsreiniging en Anti-Rimpelbehandeling . De meest effectieve behandeling voor voedzame, diep zuiveren, reinigen van de huid. Verbetert de kleur en teint van de gezichtshuid, tevens bescherming tegen bacteriologische-,  en schimmelinfecties Voorgeschreven met Ayurveda bij acne behandelingen en vlekken en pigment stoornissen. Het laat de huid gloeien verfrist de huid en houdt het jong en gezond.

  JAPANESE  GEZICHTSBEHANDELING                         50 /80 minuten         €60,00 / €80,00

 producten komt uit paris Cinq Mondes  dat zijn biologische producten die in luxe hotels en spa's worden aangeboden    Terwijl het masker aan is, voor de 50 min-versie, moet je kiezen tussen verschillende delen van het lichaam om te masseren, en voor de 80 min-versie heb je een actieve stevigheidsmassage op je gezicht en oogbehandeling               (zuiveren & tegen doorzakken van de huid, verstevigen gezichtsspieren)

  • Verjongingskuur van het gelaat, remt het verouderingsproces af en houdt het verouderen sterk tegen.
  • Geleidelijke vermindering van rimpels, verzakkingen en huidbeschadigingen.
  • Verjonging en herstel van de gezichtshuid, vermindert aangezicht van littekens.Vermindert spanningen van gezicht-, en nekspieren.    
  • Verwijdert afvalstoffen, onzuiverheden, dode huidcellen en houdt veroudering van het weefsel tegen.

AYURVEDA LICHAAMSBEHANDELING  

SIRO ABHYANGA Kama Head Massage (KHM*)               30 minuten                    € 30,00

De meest effectieve combinatie van een Ayurveda behandeling is als men geheel ontspannen is, en het zonder stress ondergaat. Het lichaam symboliseert, net als een boom met als takken uiteenlopende zenuwbanen, zo het beste effect van de Ayurveda behandeling, gehele controle van de lichaamsfuncties vanuit het centraal zenuwstelsel en gecontroleerd vanuit de hersenen. Zo kan de verzorging en de behandeling optimaal dienen. Zo’n behandeling verminderd roos, haaruitval en gaat grijs worden tegen. Het houd het haar zacht soepel en glanzend en geeft tevens meer volume aan het haar.

Aanvullend;                                                                90 minuten    vanaf      €75,00 - €85,00

*KHM behandeling i.c.m. Ayuverda of Janpanese gezichtsbehandeling  of alle massage

AYURVEDIC MASSAGE                           60 / 90 /120minuten              €48,00 / €68,00/ €90,00

Rejuvenating & Relaxing ‘Sugandhadi Abhyanga’ Oil Massage  Kan ook combinatie met  *KHM behandeling i.c.m   Ayurvedishe behandeling als u kiest voor 90minuten of 120minuten, het kan all-inclusive zijn met Ayurveda-haar of Ayurveda-gezichtsmassage

UDWARTANA                               60 / 90 /120minuten                 €50,00 / €70,00/ € 90,00

Detox Scrub Body & Massage treatment                                                            

Rejuvenating & Firming Massage; een behandeling voedt en verzorgt. Het voedt de hele zenuwstelsel en verjongt het lichaam. Vermindert nieuwe ‘stretch marks’ / striae en versterkt de spieren en weefsels van de buik. Nieuwe moeders moeten zeer liefdevolle, zachte, verzorgende aanraking ontvangen. Absoluut geen harde, diepe weefsel werk. De olie, handdoeken en de kamer moeten erg warm zijn.  Anti-Cellulite and Firming Massage & Scrub. Zeer effectieve behandeling helpen verbeteren en verminderen van verse stretch marks/striae en cellulitis. Aanbevolen voor lichaam bewuste vrouwen en mannen, met name in tijden van reinigen, vasten of afvallen om de losse huid te versterken en zo helpt de spieren de versterken.

ORIENTAL AROMA MASSAGE                  60 / 90 /120 minuten      €45,00 / €65,00 / €80,00

(aroma essentieel olie naar keuze) een ontspannende oriental massage gecombineerd met puur etherishche olie, Lavende,bergamot, sinaasappel en rozemarijn. naar keuze

 ORIENTAL DEEPTISSSUE                60 / 90 /120 minuten                €45,00 / €65,00 / €80,00

De ‘Deeptissue Massage’ vermindert spanning. Deze speciale massage maakt de spieren en ligamenten soepel, en voelen daardoor veel lichter.                 

ZWANGERSCHAPSMASSAGE             60 / 90 / 120 minuten             €45,00 / €65,00 / €80,00

Een speciale behandeling voor zwangere vrouwen ontwikkeld. Vanaf de 16e week zwangerschap. Ook na de bevalling gaat de massage door om het herstel van de buik te bevorderen.

TRADITIONEEL THAI MASSAGE        60 / 90 /120 minuten              €45,00 / €65,00 / €80,00

NECK, BACK, SHOULDER,                 60 / 90 minuten                                     €45,00 / €65,00

VOETEN-BENEN MASSAGE                  60 /90 minuten                                  € 45,00 / €65,00

WENKBRAUWEN  verven en verscherping / Epileren )                                            €10,00    -      €18,00     HAND-,  EN VOETVERZORGING (manicure en pedicure)

Was en scrub voor verwijderen van dode huidcellen. Knippen, vijlen en polijsten van nagels . Reinigen met zachte kruidenextracten en eindverzorging van nagel en nagelriem.  Massage van handen of voeten met een relaxing kruiden lotion.

Luxury pedicure /manicure nagels lakken/Gellak/zonder     vanaf                  €20 -  €40

Luxury pedicure en manicure pakket                                    vanaf         €45,00  -    € 65

Vewijderen Gellak                                                                                                   €10,00

ARRANGEMENT PACKAGE voor 2personen               60 / 90 minuten      €110/ €155

Een ultimate relaxingmassage voor partners, een behandeling van 60 minuten te hebben. Of samen als vrienden of familieleden een fijne Wellness dag te hebben, of om gewoon iets te vieren met een vriend of vriendin in een behandelkamer. Het wordt speciaal aangeboden met een glaasje prosecco of wijn of smoothie. Koffie, thee en een heerlijke bonbon. Kies uit het menu welke behandeling u wenst !

IMPERIRAL FACE & BODY                        150minuten                      €  125,00

Verfris en laad je gezich en lichaam op met deze geweldige ervaring. Deze behandeling omvat een detox body met Kama Ayuverda producten ( Volledig plantaardige reiniger en polisher voor de huiid. Een mengsel van fijngemalen kruiden, granen, peulvruchten en noten met ongevaarlijke laurylsulfaten. Wordt van oudsher toegepast na Ayurvedishe massage om oien te verwijderen, beschermt en verzacht de gebarsten, gescheurde en ruwe uitgedroogde huid. En Ayurveda gezichtbehandeling volledig naruurlijke

Bài viết liên quan | Xem tất cả